Нов Завет

Колосјаните 3:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Затоа умртвете ги органите од земната природа во вас, односно блудството, нечистотата, сласта, лошата желба, лакомството, кое е идолопоклонство!

Прочитајте целосна глава Колосјаните 3

Преглед Колосјаните 3:5 во контекст