Нов Завет

Колосјаните 3:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Поради тие пороци доаѓа гневот Божји врз синовите на непослушноста,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 3

Преглед Колосјаните 3:6 во контекст