Нов Завет

Колосјаните 1:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

поради надежта која се чува за вас на небесата, за која порано сте слуш­на­ле од словото на вистината – Еван­ге­ли­ето,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:5 во контекст