Нов Завет

Колосјаните 1:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

укрепувајќи се со секаква сила пре­ку Неговата славна моќ за секаква тр­пеливост и великодушност со радост,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:11 во контекст