Нов Завет

Колосјаните 1:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

благодарејќи Му на Бога и Отецот, Кој нѐ направи способни да учествуваме во наследството на светиите во светлината,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:12 во контекст