Нов Завет

Јован 6:59 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ова го кажа Исус во синагогата, кога поучуваше во Капернаум.

Прочитајте целосна глава Јован 6

Преглед Јован 6:59 во контекст