Нов Завет

Јован 6:60 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тогаш мнозина од учениците Негови, откако го слушнаа тоа, рекоа: „Тешки се овие зборови! Кој може да ги слуша!?“

Прочитајте целосна глава Јован 6

Преглед Јован 6:60 во контекст