Нов Завет

Јован 6:58 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ова е лебот што слезе од небото, а не како татковците ваши што јадеа мана и изумреа; кој јаде од овој леб, ќе живее довека.“

Прочитајте целосна глава Јован 6

Преглед Јован 6:58 во контекст