Нов Завет

Јаков 4:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Па затоа, покорете Му се на Бога; а противете се на ѓаволот, и тој ќе побегне од вас.

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:7 во контекст