Нов Завет

Јаков 4:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но Тој дава поголема благодат; за­тоа е речено: „Бог се противи на горде­ли­вите, а на понизните им дава благодат.“

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:6 во контекст