Нов Завет

Галатјаните 6:17 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И така, никој да не ми досадува ве­ќе, зашто јас ги носам на своето тело белезите на Исус.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 6

Преглед Галатјаните 6:17 во контекст