Нов Завет

Ефесјаните 2:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но Бог, Кој е богат со милост, поради големата Негова љубов, со која нѐ за­сака,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 2

Преглед Ефесјаните 2:4 во контекст