Нов Завет

Ефесјаните 2:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

иако бевме мртви поради гревовите наши, нѐ оживеа во Христа,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 2

Преглед Ефесјаните 2:5 во контекст