Нов Завет

2 Тимотеј 1:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој нѐ спаси и нѐ повика кон свето звање, не поради нашите дела, туку по Својата добра волја и благодатта, што ни е дадена во Христос Исус пред вечни времиња,

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 1

Преглед 2 Тимотеј 1:9 во контекст