Нов Завет

2 Тимотеј 1:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И така, не срамувај се од сведо­че­ње­то за нашиот Господ Исус Христос, ни­ту од мене, затвореникот за Него, туку стани соучесник во страдањата за Евангелието Христово по силата на Бога,

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 1

Преглед 2 Тимотеј 1:8 во контекст