Нов Завет

2 Солуњаните 3:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

на таквите им заповедаме и ги мо­лиме во нашиот Господ Исус Христос да работат тивко и да си го јадат својот леб.

Прочитајте целосна глава 2 Солуњаните 3

Преглед 2 Солуњаните 3:12 во контекст