Нов Завет

2 Солуњаните 3:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Потоа, браќа, молете Му се на Бога за нас, та словото Господово да се распространува и да се слави на секое место, како и меѓу вас,

Прочитајте целосна глава 2 Солуњаните 3

Преглед 2 Солуњаните 3:1 во контекст