Нов Завет

2 Солуњаните 1:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

кога ќе дојде Тој за да биде прос­лавен во оној ден сред Своите светии, и да Му се восхитуваат сите оние што по­веруваа, а исто така и вие, бидејќи со вера го примивте нашето сведоштво.

Прочитајте целосна глава 2 Солуњаните 1

Преглед 2 Солуњаните 1:10 во контекст