Нов Завет

2 Солуњаните 1:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Затоа и се молиме секогаш за вас да ве удостои нашиот Бог за звањето и да ја исполни со сила секоја желба за добрина и секое дело на верата,

Прочитајте целосна глава 2 Солуњаните 1

Преглед 2 Солуњаните 1:11 во контекст