Нов Завет

2 Петар 1:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

затоа, грижејќи се за ова сестрано, принесете кон верата своја добродетел, а кон добродетелта знаење,

Прочитајте целосна глава 2 Петар 1

Преглед 2 Петар 1:5 во контекст