Нов Завет

2 Петар 1:6 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

кон знаењето воздржување, кон воз­држувањето трпение, кон трпението побожност,

Прочитајте целосна глава 2 Петар 1

Преглед 2 Петар 1:6 во контекст