Нов Завет

2 Коринтјаните 4:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ако, пак, е и покриено нашето Евангелие, тоа е покриено за оние што пропаѓаат:

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 4

Преглед 2 Коринтјаните 4:3 во контекст