Нов Завет

2 Коринтјаните 4:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

за оние, на кои богот од овој свет им ги заслепил нивните безверни умови, за да не ги осветли светлината на Благо­вес­ти­ето за славата на Христос, Кој е слика на невидливиот Бог.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 4

Преглед 2 Коринтјаните 4:4 во контекст