Нов Завет

1 Тимотеј 1:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А целта на оваа заповед е: љубов од чисто срце, добра совест и нелицемерна вера.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:5 во контекст