Нов Завет

1 Тимотеј 1:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и да не се занимаваат со басни и бес­крајни родословија, кои повеќе предизвикуваат расправии, отколку Божјо устројство во верата.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 1

Преглед 1 Тимотеј 1:4 во контекст