Нов Завет

1 Петар 4:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И така, оние што страдаат според волјата на Бога, нека Му ги предадат Нему, како на верен Создател, душите свои, правејќи добро.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 4

Преглед 1 Петар 4:19 во контекст