Нов Завет

1 Коринтјаните 4:17 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Браќа, затоа го пратив кај вас Ти­мотеј, кој ми е возљубено и верно чедо во Господ; тој ќе ви ги напомни па­тиш­тата мои во Христос, како што учам на­секаде и во секоја црква.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 4

Преглед 1 Коринтјаните 4:17 во контекст