Нов Завет

1 Коринтјаните 4:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Затоа, ве молам, бидете мои под­ра­жаватели, како што сум јас на Христа!

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 4

Преглед 1 Коринтјаните 4:16 во контекст