Нов Завет

Римјаните 10:1 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Драги пријатели христијани, мојата најголема желба и молитва кон Бог е Израелците да се спасат.

Прочитајте целосна глава Римјаните 10

Преглед Римјаните 10:1 во контекст