Нов Завет

Јаков 5:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Осудивте и убивте праведни луѓе, кои не можеа да ви се противстават.

Прочитајте целосна глава Јаков 5

Преглед Јаков 5:6 во контекст