Нов Завет

Галатјаните 5:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тоа сигурно не е Бог, зашто Тој ве избра.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 5

Преглед Галатјаните 5:8 во контекст