Нов Завет

Галатјаните 2:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Оние што се сметаа за поистакнати (велам се сметаа, зашто за мене тоа воопшто не е важно; Бог не суди според надворешноста), тие поистакнати луѓе не додадоа ништо кон она што јас го говорев.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 2

Преглед Галатјаните 2:6 во контекст