Нов Завет

Филипјаните 4:10 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Господ ми даде голема радост што по толку долго време вие пак имавте можност да покажете дека се грижите за мене. Не дека престанавте да се грижите за мене, туку немавте можност да го покажете тоа.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 4

Преглед Филипјаните 4:10 во контекст