Нов Завет

Филипјаните 4:1 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Затоа, мои мили и многу сакани пријатели христијани, по кои толку копнеам, радост моја, гордост моја, останете Му непоколебливо верни на Господ!

Прочитајте целосна глава Филипјаните 4

Преглед Филипјаните 4:1 во контекст