Нов Завет

Филимон 1:21 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сигурен сум дека ќе сториш се што побарав од тебе, дури и повеќе.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:21 во контекст