Нов Завет

Евреите 5:11 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Толку многу работи имаме да ви зборуваме за ова, но се чини дека вам слушањето тешко ви паѓа и затоа слабо разбирате.

Прочитајте целосна глава Евреите 5

Преглед Евреите 5:11 во контекст