Нов Завет

Евреите 3:17 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Кои беа луѓето што го гневеа Бога четириесет години? Зар не беа тоа оние што згрешија, чии тела останаа во пустината?

Прочитајте целосна глава Евреите 3

Преглед Евреите 3:17 во контекст