Нов Завет

Евреите 13:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Не дозволувајте да ве заведат со некои чудни учења. Внатрешната сила се добива преку Божјата дарежлива благонаклоност, а не преку држење обичаи за храна; оние што се држеа до овие обичаи, немаа никаква полза од тоа.

Прочитајте целосна глава Евреите 13

Преглед Евреите 13:9 во контекст