Нов Завет

Дела Ап. 27:29 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Плашејќи се да не удриме во подводни карпи, тие фрлија четири котви од задниот дел на бродот и со трепет чекаа да осамне.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 27

Преглед Дела Ап. 27:29 во контекст