Нов Завет

Дела Ап. 16:23 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Откако сурово ги претепаа, ги фрлија в затвор и му наредија на чуварот добро да внимава на нив.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 16

Преглед Дела Ап. 16:23 во контекст