Нов Завет

3 Јован 1:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Јас им напишав едно кратко писмо на луѓето во црквата, но Диотреф, кој сака да биде водач меѓу нив, не не признава нас.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:9 во контекст