Нов Завет

3 Јован 1:13 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сакам уште многу нешта да ти кажам, но не сакам вака со перо и мастило.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:13 во контекст