Нов Завет

2 Тимотеј 2:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Поради тоа што ја проповедам Радосната вест сега сум в затвор, како да сум злосторник. Но Божјата порака не е окована!

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 2

Преглед 2 Тимотеј 2:9 во контекст