Нов Завет

2 Тимотеј 2:5 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Кога еден атлетичар се натпреварува, не може да победи, ако не се придржува до правилата.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 2

Преглед 2 Тимотеј 2:5 во контекст