Нов Завет

2 Тимотеј 2:17 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Таквите учења се како рак-рана што се шири по телото. Именеј и Филет ти се пример за тоа.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 2

Преглед 2 Тимотеј 2:17 во контекст