Нов Завет

2 Петар 2:12 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Таквите луѓе се како неразумни животни, кои се определени за да бидат ловени и убивани. Се потсмеваат на нешта што не ги разбираат. Затоа и ќе загинат како животни.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:12 во контекст