Нов Завет

2 Коринтјаните 5:19 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Нашата порака е дека Бог беше во Христос и му понуди помирување на целиот свет со Себе, готов да им ги прости гревовите на луѓето. Таа порака, која објаснува како можеме да се помириме со Бог, ни ја довери нам, за да им ја проповедаме на сите луѓе.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:19 во контекст