Нов Завет

2 Коринтјаните 13:7 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Му се молиме на Бог да не правите ништо лошо. Не со цел да се докажеме ние, туку за да постапувате правилно вие, па макар и да не сметате за лажни верници.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 13

Преглед 2 Коринтјаните 13:7 во контекст