Нов Завет

2 Јован 1:5 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сега, драга госпоѓо, јас не ви пишувам некоја нова заповед, туку ве молам да се придржувате кон заповедта што ја имаме уште од почетокот: да покажуваме љубов еден спрема друг.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:5 во контекст