Нов Завет

1 Тимотеј 2:12 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Јас не дозволувам жените да ги учат мажите, или да им заповедаат. Треба да бидат тивки,

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 2

Преглед 1 Тимотеј 2:12 во контекст